Масло троянди купити, масло троянди

05.01.2016

Масло троянди

Масло троянди купити, масло троянди
Додати в кошик

Склад

Продукт є натуральним ефірним маслом троянди

Опис

Згадки про троянду і її корисні властивості зустрічаються в літописах багатьох стародавніх держав. У справжні дні троянда вважається «райським квіткою», а її аромат асоціюється у більшості з розкішшю, що витає навколо аристократії і богеми. Спочатку більш цінною була рожева вода. але з часом широке поширення і популярність отримало масло троянди.

Рожеве масло є багатокомпонентною сумішшю, що складається з твердої частини (стеароптена) і рідкої (элеоптена) ароматною частини. Аромат рожевого масла глибокий, насичений, солодкий, пряно-квітковий. При невисокій температурі воно може набути більш щільну консистенцію, однак це не відбивається на його корисних властивостях.

Масло троянди надає протизапальну, противірусну та протигрибкову дію; у зв’язку з цим воно застосовується для лікування бронхіту, ларингіту, запалень верхніх дихальних шляхів і горла, а в стоматології використовується для боротьби з бактеріями, що викликають карієс.

Рожеве масло надає заспокійливу дію на нервову систему, знімає відчуття страху, ревнощів і підозрілості; покращує пам’ять, концентрує увагу, покращує якість сну.

Масло троянди нормалізує серцево-судинну діяльність; зупиняє кров і загоює рани; регулює гормональний фон; а також є афродизіаком. Ефірне масло троянди корисно для жіночого здоров’я, так як воно допомагає впоратися з молочницею, виступає в якості знеболюючого засобу, знімає післяпологову депресію.

В косметології рожеве масло активно використовують для догляду за шкірою і волоссям. Масло розгладжує дрібні зморшки, омолоджує шкіру, сприяє усунення шрамів, рубців і слідів від розтяжок. Масло троянди відновлює волосяні цибулини і надає волоссю тонкий аромат. Крім того, цей засіб захищає волосся від ультрафіолетового опромінення і підтримує оптимальний рівень зволоження.

У кулінарії з допомогою рожевого масла ароматизують напої (наприклад, чай), його також додають при приготуванні різних солодких страв.

Застосування

Для масажу з маслом троянди рекомендується взяти 3-6 крапель на 15 мл транспортного масла (оливкового, мигдального, кукурудзяного та ін); у разі прийняття ванн використовують 6-7 крапель на 1 столову ложку будь-якого емульгатора (меду, молока, морської або кухонної солі).

При полосканні горла необхідно взяти 2-3 краплі рожевого масла на 1 склянку теплої води і проводити процедури до 4-5 разів на день. Для інгаляцій можна додати 6-10 крапель масла в спеціальний інгаляційний апарат або в ємність з гарячою водою.

Рожеве масло чудово доповнює різні косметичні засоби: достатньо 4 -5 крапель на 10-15 мл тоніка, лосьйону, крему або ополіскувача.

Перед вживанням склади з маслом троянди необхідно збовтувати, так як масло не розчиняється і знаходиться в сумішах в якості емульсії. Рожеве масло не рекомендується використовувати на початку вагітності, при лікуванні біохімією, а також паралельно з прийомом гомеопатичних препаратів.

Масло троянди поєднується з багатьма іншими маслами: бергамотовим, гераниевым, іланг-иланговым, жасминовим. корицевий, лавандовим, лимонним. неролиевым, пачулиевым, ромашковим, сандалового дерева, шавлієвою.

Наш магазин пропонує вам олія троянди за дуже доступною ціною. Рожеве масло ви зможете використовувати в поєднанні з іншими косметичними засобами або створити власні лікувальні склади!

Відгуки користувачів рожевого масла

— Масло хороше, додаю в маски для волосся і ванночки для рук, спасибі! (Лідія).

Короткий опис статті: масло троянди купити Масло троянди Масло троянди

Джерело: Масло троянди купити — масло троянди

Також ви можете прочитати