Сафлорова олія, купити олію сафлоры в Києві (Україні), інтернет

02.01.2016

Сафлорова олія

Сафлорова олія — чемпіон за вмістом лінолевої кислоти, яка не виробляється організмом. Воно є ефективним емолентов, створюючи на шкірі тонку плівку, що перешкоджає випаровуванню води.

масло Отримують з сафлору фарбувального — багаторічного квітучої рослини. Одержуваний продукт майже прозорий і не має вираженого запаху. Крім лінолевої (79%) в склад олії входить олеїнова (до 20%), арахіновая, стеаринова, пальмітинова та інші жирні кислоти, а також вітаміни К, Е, похідні серотоніну.

Косметичні властивості

Цей компонент чудово засвоюється шкірою, і сухої, жирної, тому широко застосовується в самих різних засобах. Воно затримує вологу в шкірі, пом’якшує, ефективно при купероз.

Наявність вітаміну Е і похідних серотоніну робить з олії ефективний антиоксидант.

Масло сафлоры — основні властивості:

• Зволоження;

• Бореться з передчасним старінням;

• Загоює дрібні ранки;

• Підтягує овал особи;

• Надає пружність і еластичність шкірі;

• Знімає роздратування і почервоніння;

• Відновлює ліпідний захисний шар сухої шкіри;

• Зволожує і відновлює волосся;

• Тонізує шкіру, що в’яне.

Сфера застосування

Масло сафлоры використовується в медицині, косметології і навіть у виробництві деякої побутової хімії. В останньому випадку використовується продукт з неочищених насіння. У косметичних засобах слід застосовувати тільки спеціально підготовлене очищене масло.

Його додають в наступні засоби:

• Ативозрастная косметика;

• Ліфтинг-кошти;

• Противугрова косметика;

• Зволожуючі креми;

• Захисні креми;

• Засоби для огрубілою і пошкодженої шкіри;

• Мило з нуля;

• Сонцезахисні засоби.

При використанні косметики слід враховувати, що сафлорова олія швидко окислюється на сонці. У зв’язку з цим краще виготовляти креми нічні, а не денні.

Спосіб застосування

Очищене масло абсолютно нешкідливо, може вживатися в їжу. При виготовленні косметики рекомендоване дозування складає 1-7%. В сонцезахисних засобах дозування повинна бути мінімальною.

Сафлорова олія зберігається близько 2 років в темному і прохолодному місці.

Виробник: Німеччина.

Сафлорова олія купити в Києві

Інтернет магазин Місто Мила надає Вашій увазі сафлорова олія, купити який Ви зможете за доступними цінами. Також наш магазин робить доставку сафлорова олія по всій Ураїні.

Короткий опис статті: сафлорова олія купити Масло сафлоры є ефективним емолентов і антиоксидантом. Масло сафлоры загоює ушкодження і усуває запалення. Купити масло сафлоры за прийнятною ціною в інтернет магазині Місто Мила Масло сафлоры, Рідкі базові масла

Джерело: Сафлорова олія, купити олію сафлоры в Києві (Україні) — інтернет магазин Місто Мила

Також ви можете прочитати